Energizers het ideale bewegingstussendoortje

Dé manier om te bewegen tijdens de les is even een energizer tussendoor. Een energizer hoeft maar één minuut te duren! Het is leuk, kinderen voelen zich lekkerder en kunnen zich daarna beter concentreren.

Naar de energizers

Onderbouw

Middenbouw

Bovenbouw

Mogen we ons even voorstellen...

Branco Kranenburg

Branco is bewegingsdeskundige en werkt als docent bewegingsonderwijs. Hij heeft zijn debuut gemaakt in bewegingsvideo’s voor deze energizers.
Branco staat als bewegingsdeskundige voor genoeg en goede beweging in de klas en werkt dus graag mee aan deze energizers.

Juvat Westendorp

Juvat is een acteur, danser en choreograaf. Hij is vooral bekend van de tv-programma’s So You Think You Can Dance, Goeden tijden, slechten tijden en diverse films.Juvat is ambassadeur van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en werkt graag mee aan het stimuleren van beweging in de klas.

Ingrid Jansen

Ingrid is een danseres, actrice en presentatrice. Ze is vooral bekend van de tv-programma’s Dancing Queen en Topstars.Ingrid is ambassadeur van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en werkt graag mee aan het stimuleren van beweging in de klas.

Epke Zonderland

Epke is een turner. Hij werd in 2012 Olympisch kampioen op de rekstok en in 2013, 2014 en 2018 wereldkampioen. Epke is ambassadeur van Campina en staat voor genoeg beweging en goede voeding. Daarom doet hij graag mee aan deze energizers om beweging in de klas te stimuleren.

Dafne Schippers

Dafne is een atlete. Ze werd in 2015 en 2017 wereldkampioen op de 200 meter en won zilver op de Olympische Spelen in 2016. Dafne is ambassadeur van Campina en staat voor genoeg beweging en goede voeding. Daarom doet zij graag mee aan deze energizers om beweging in de klas te stimuleren.