Win een workshop voor jouw hele klas

Mediawijsheid

Aan de hand van de lespakketten ‘Auteursrecht ontdekken’ en ‘Beroemd worden’ worden leerlingen mediawijs gemaakt. Ze leren wat hun rechten en plichten zijn op het gebied van auteursrecht en in welke mate mediawijsheid een rol speelt bij beroemd worden.

Prijsvragen

Bij deze lespakketten worden regelmatig leuke prijsvragen georganiseerd. Zo konden klassen ‘De Grote Mees Kees Show’, een ontmoeting met Vinchenzo en een workshop van Gers Pardoel winnen. Bekijk hieronder de beelden. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over nieuwe prijsvragen.

Ontmoeting met een BN’er
Luna Scholten bedacht een originele vraag over beroemd worden en mocht die stellen aan Vinchenzo, finalist van The Voice of Holland. Heb jij ook een originele vraag aan een BN’er? Bekijk dan snel deze video en win!

Win

De Grote Mees Kees Show
De leerlingen van groep 7 van Twa Fjilden uit Joure bedachten hun eigen Mees Kees-verhalen en maakten daar mooie tekeningen bij. De klas won daardoor ‘De Grote Mees Kees Show’ op hun eigen school. Wat een spektakel!

Gers Pardoel
Groep 7 van SBO De Sluis uit Zwolle bedacht een eigen tekst op een rap van Gers Pardoel. De jury riep deze inzending uit tot winnaar en dus ging deze klas met de hoofdprijs aan de haal: een workshop van Gers Pardoel!

Spelregels prijsvraag